С две секунди преднина Василена от Благоевград стана Бебе на 2012-та

снимка:infomreja.bg

Красавицата проплака в първата секнудна на новата година. Василена дойде на бял свят в ръцете на д-р Михайл Ангелов в дупнишката болница „Св. Иван Рилски - 2033”. Родителите й - Ина и Васил Самарови, са от Благоевград, но предпочели да оставят грижите за бъдещата си рожба в ръцете на екипа на д-р Ени Лефтеров. Малката хубавица е с мерки 3,250 грама и дължина 47 сантиметра. Бъдещата дама е дошла с името си, но родителите гордо отбелязват, че е кръстена и на баща си.

Василена се съревноваваше с Николай, роден две секунди по-късно в болницата в Пазарджик. Той е с мерки 3,150 кг и 49 см и е третото дете на семейство Дудеви от село Драгор.

През последните два дни трескаво се събираше информация за точния час на раждане на двамата претенденти за приза „Бебе на 2012“.

В Пазарджик се роди и последното за миналата година бебе – Янко, който проплакал в 23,58 ч. на 31 декември. Той е първородна рожба на 16-годишната Емилия Шаркова. Семейството е от Алеко Константиново.

Утре официално ще бъде обявено бебето на 2012 г. За орисник на спечелилата приза Василена е поканен министърът на здравеопазването д-р Стефан Константинов.

Организатор на ежегодната кампания „Бебе на годината“, която тази година се прави за 13-и пореден път, е списание "9 месеца".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK