С две денонощия арест се размина побойник от Огняново, псувал, бил и обиждал управител на комплекс

С две денонощия арест се размина побойник от гърменското село Огняново, псувал, бил и обиждал управител на хотелски комплекс.

Така за извършеното от него престъпление вместо задържане до 15 денонощия и и глоба от 100 до 500 лв., съгласно разпоредбата на чл. 1, ал. 1 от Указа за борба с дребното хулиганство, магистратите от Районния съд в Гоце Делчев проявиха снизходителност и го наказаха само с две денонощия в ареста. 

Явилият се в съда извършител без адвокатска защита даде обяснения за агресивното си поведение и направи самопризнания за побоя, който нанесъл на управителя на комплекс "Къщи край водата" - Любомир Кесаров.

На 9-и юли тази година, около 13.00 часа, 27-годишният А. Б. Т. отивал с колело на плаж в Огняново. Пристигайки в района на компекса, той видял управителя Любомир Кесаров, за когото дни по-рано разбрал, че е забранил на персонала да го пускат в него, тъй като притеснявал с поведението клиенти и почиващи.

Пред магистратите А. Т. заяви, че това отношение към него не било правилно и затова потърсил обяснение от Кесаров, като едновременно с това започнал да го обижда и псува. След като оставил колелото си на входа на комплекса, А. Т. се нахвърлил с юмруци върху управителя и започнал да го налага безпощадно нв вобластта на главата и тялото и го ритнал с крак в корема.

Кесаров опитал да се защити, но в резултат на нанесените му удари побойникът скъсал блузата му. Свидетели на случката станали две жени - В. Х. и В. Т., както и още много други клиенти на "Къщи край водата", намиращи се край курортното село Огняново. 

На място била извикана полиция и след снетите обяснения от побойника, потърпевшия и свидетелките, полицейският инспектор съставил акт на 27-годишния мъж, който той подписал без възражение.

Признанията на побойника А. Т. от Огняново в съдебното заседание, както и младата му възраст са възприети от съдебния състав като смекчаващи вината обстоятелствата за налагане на по-лекото му наказание. 

 

КОМЕНТАРИ

...........13:29 - 14.07.2017
Няма закони в тази шибана държава .......
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK