С дрифт и пилене на гуми автомобилните клубове закриват сезона в Благоевград

снимка: infomreja.bg, архив

Автомобилните спортни клубове на Югозападна България закриват сезона с празнично шоу - дрифт, състезание за фенове и любители. Мероприятието ще се проведе на 18 декември от 11 ч. на Полигона до главен път Е-79. Ще бъдат изложени състезателни автомобили.

В шоуто могат да се включат всички любители на високите скорости. Участие ще вземат АСК Диамо, Благоевград Рейсинг и „ОСОГОВО РЕЙСИНГ ТИЙМ” Кюстендил. В този ден официално ще бъде обявено обединението на автомобилните клубове АСК Диамо и Благоевград Рейсинг.

През последните няколко месеца ръководствата на двата тима проведоха няколко срещи по между си, на които бяха уточнени и най- малките детайли по бъдещото партньорството. От следващия сезон те ще се състезават от името на един клуб.

На шоуто в неделя председателя на АСК Диамо Георги Стоянов ще обяви календара за сезон 2012, в който клубът отново ще бъде домакин на планинско рали и по всяка вероятност ще проведе две състезания на затворен маршрут в Серес Гърция.

За разлика от досегашните календари, през следващата година планинското рали по пътя за Делвино ще бъде в средата на месец май. 

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK