Цветомир Паунов се срещна с членове и симпатизанти на ГЕРБ от Гоце Делчев, Гърмен и Хаджидимово

Снимки: ГЕРБ

Срещата се проведе в Гоце Делчев

Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов се срещна в Гоце Делчев с членове и симпатизанти на партията от общините Гоце Делчев, Гърмен и Хаджидимово. В срещата участваха и областният координатор и евродепутат Андрей Новаков, евродепутатът Асим Адемов, народният представител д-р Емил Тончев.

„В партиен план имаме много нови идеи и ентусиазъм за работа. В условията на пандемия не можем да провеждаме масови мероприятия, но това по никакъв начин не означава, че губим връзката си с хората. Напротив – от обиколките си в страната виждам активна комуникация между структурите и гражданите. Това само може да ни радва, защото само ако изслушваме хората и работим по решаването на проблемите им – ще получим и доверието им“, заяви Паунов.

„Удовлетворен съм от това, което виждам през последната година от структурите в Гоце Делчев, Гърмен и Хаджидимово. Има позитивен заряд, желание за работа и сплотеност. Със съдействието на народните представители и евродепутатите от вашата област постигате резултати. Работете все така ударно и силно“, каза още административният секретар на ГЕРБ.

Според него обаче е важно организациите да не се капсулират около ядрото. „Не трябва да допускаме инертност. Приоритет остава и привличането на нови лица в партията. За щастие – след 13 години все още има много желаещи да се присъдинят към голямото семейство на ГЕРБ“, изтъкна той.

Областният координатор и евродепутат Андрей Новаков бе категоричен, че структурите имат съпротивителни сили и няма да се предадат. „Структурата в Гоце Делчев вече е в кондиция, преодоляхме противоречията. Показахме го, защото благодарение на работата на общинските съветници от ГЕРБ се преодоля патовата ситуация в болницата в града, когато екипът лекари бе готов да напусне. Вярвам, че с този подход следващите избори ще ги спечелим“, каза Андрей Новаков.

„Атакуват ни заради някакви евентуални връзки с ДПС, което, разбира се, е напълно несъстоятелно. Дори напротив - в смесените райони единствено ГЕРБ се противопоставя на ДПС, други политически сили няма. ГЕРБ ще бъде силен в смесените региони, докато е ясен и категоричен опонент на ДПС“, подчерта евродепутатът Асим Адемов.

Хората бяха категорични, че премиерът Борисов не трябва да подава оставка. Според тях министрите в кабинета работят  по най-добрия начин за просперитета на страната, а като доказателство за това изтъкнаха приемането в чакалнята на Еврозоната, Банковия съюз и договорените 29 млрд. евро от министър-председателя европейски средства.

 

КОМЕНТАРИ

тит10:41 - 22.07.2020
ти да видиш, какви големи успехи са постигнали Проблемите, застоя и упадъка и идват от кражбите и корупцията на високите етажи, ........а какъв е приоритета на главиния прокурор - битовата престъпност, пълен смях
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK