С детско парти откриват сезона на ски курорт „Картала“ край Благоевград

Снимки: Община Благоевград

С детско парти ски курорт „Картала“ открива сезон 2016-2017. Началото ще бъде поставено тази неделя, 18 декември, от 11.00 часа. Инициативата се организира съвместно с Община Благоевград и подкрепата на агенция „Бобо“.

Аниматор, много игри, забавления, музика и танци очакват гостите на ски център „Картала“. Децата ще получат и обяд след забавните игри. Цената за участие е 10 лв. Заявки могат да бъдат отправени на телефон: 0889 500 421.

С откриването на сезона започват и изненадите за всички гости и приятели на ски курорта. Игрите и забавленията на открито и закрито ще продължат през целия зимен сезон. Организаторите са помислили както за децата, така и за техните родители, като са подготвили специално и за тях много музика и изненади.

Дядо Коледа ще пристигне в ски център „Картала“ на 25 декември, както повеляват традициите - с шейна. Той ще раздава подаръци на послушните деца, след като предварително проведе разговор с техните родители относно желания подарък. Родители могат да се свържат с Дядо Коледа на посочения по-горе телефон.

Местност "Картала" е живописен район, разположен в Рила планина, на 27 км източно от Благоевград. Курортът предлага отлични условия за всички любители на зимните спортове и планински развлечения. Планинският терен се характеризира с голямо разнообразие и впечатляващи усещания. Ски центърът предлага отлични условия за всички скиори и сноубордисти - привлекателни ски писти, оборудван ски гардероб, както и ски училище за начинаещи и напреднали.

Освен основния кабинков лифт, на пистите работят и малък учебен влек за начинаещите скиори и сноубордисти, както и ски влек тип „паничка”. Комбинацията от мека снежна покривка, хубаво време и отлична надморска височина е идеална за всеки, който иска да прекара ваканцията си сред природата.

Огромно предимство е и разнообразието от зимни спортове, от които могат да се възползват туристите - сноу кайт (snowkait), сплитборд (splitboard), winter bike–скоростен зимен екшън, сафари със снегомобил, състезания (фрирайд, туринг), екстремно каране със водач,sled dogs - кучешки впрягове, походи с планински водач.

Ски курорт „ Картала” освен че е със социална насоченост, има и неограничени възможности за забавление през цялата година. През този зимен сезон ще бъдат организирани: фестивал на снежните фигури и тематични партита, детски лагери. На разположение на гостите ще има аниматорски услуги.

Повече информация желаещите могат да намерят на страницата на ски курорта: www.kartalaresort.com.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK