С цветя и и благопожелания отрупаха за рождения му ден кмета на Господинци, Ахмед Ходжов

С цветя, благопожелания и куп изненади отрупаха кмета на Господинци, Ахмед Ходжов, за рождения му ден, снимки: Личен архив

В много специален ден се превърна 13. ноември за кмета на гоцеделчевското село Господинци - Ахмед Ходжов. Приносът за това бе изключително на неговите роднини, приятели и колеги, които още от сутринта го отрупаха с цветя и благопожелания по случай рождения му ден.

Личният и служебният телефон на кмета Ахмед Ходжов буквално прегряха през целия ден, но старта на чудесния ден даде неговата находчива секретарка - Валерия Сливарова.

По случай хубавия и личен празник на кмета, под ръководството на Валерия, рожденикът бе посрещнат сутринта на работното му място от три красиви танцьорки от Неврокопския ансамбъл, облечени в интересни северняшки носии, които изпълниха невероятен автентичен танц в негова чест.

Това окончателно разпоти сърцето на Ахмед Ходжов, който е бивш самодеец и ръководител на местната самодейна група.

„Наслаждавайки се на цялата тази красота, си казах, че нищо материално не би ме впечатлило толкова, колкото красотата, усмивките, младостта, които струяха от красивите момичета - възпитанички на ПМГ "Яне Сандански". Толкова неочаквана и приятна изненада, която ме накара за момент да забравя всички битовизми и проблеми около нас, и си казах, че животът наистина е прекрасен и около нас има толкова хубави неща", сподели емоционалният рожденик Ахмед Ходжов.

Той изказа благодарност на всичките си приятели и близки, които днес не забравиха личния му празник и направиха деня му повече от вълшебен.

"Благодаря на Бог, че около мен има прекрасен и невероятен човек като Валерия Сливарова, която освен че е перфектна в работата си, е и отличен мой помощник и новатор в цялата ми дейност като кмет на село Господинци", каза още рожденикът.

Екипът на ИНФОМРЕЖА също се присъединява към многобройните поздравления, отправени от стотици уважаващи го хора в днешния ден по случай рождения му ден.

 

Кметът Ахмед Ходжов и секретарката му Валерия Сливарова

КОМЕНТАРИ

,nncbxbxbxbxbxbcbcb23:00 - 13.11.2017
Един прост помак
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK