С червени рози посрещнаха Нинова в Благоевград: Тук ми е сърцето, от тук започваме сплотяването на партията (СНИМКИ)

Снимка: Infomreja.bg

С червени рози посрещнаха благоевградските социалисти новия си лидер Корнелия Нинова. Тя пристигна с голяма част от Изпълнителното бюро, което днес провежда изнесено заседание в Благоевград.

По традиция всички сведоха глави и поднесоха цветя пред паметника на Димитър Благоев в центъра на града. 

"Тук съм по няколко причини. Емоционалната е, че сърцето ми е тук. Тук беше първият ми мандат. Много си обичам региона, много работих тук. Познавам хората и те мен. Рационалната е, че започваме обиколки от големите организации, където има проблеми", сподели пред местни журналисти Нинова. 

По думите й, целта на изнесените заседания е да се заздравят контактите между ръководството на партията и общинските председатели и активисти по места, да се определят проблемите и да започне решаването им.  

"Лични противоречия и лични амбиции са основните ни проблеми и първата ни задача е сплотяването на партията. Втората е разширянане на нейното присъствие и привличане на нови членове и симпатизанти", поясни Корнелия Нинова. 

Според нея общото, което обединява социалистите въпреки различията, е идеята и програмата. "Конгресът одобри годишната ни програма. Заставаме си зад идеите за лява политика и тръгваме да ги изпълняваме", каза още лидерката на БСП. 

На въпрос за президентската кандидатура на левицата, тя заяви, че кампанията ще започне от другата събота на пленум, когато ще стартира вътрешнопартийно допитване.

Нинова обаче бе категорична, че бившият кмет на Благоевград Костадин Паскалев няма да е кандидатът на левицата за държавен глава. 

В момента в залата на Историческия музей в Благоевград тече изнесеното заседание на Изпълнителното бюро, което е закрито за журналисти.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Bek10:07 - 01.06.2016
Сърцето ти е в благоевград, но другото ти е скута на Иван Костов, а пък с тези дърти големи и празни глави, ще спечелиш знаеш какво един................
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK