Работнически турнир по футбол за Купата на кмета откриха в Петрич

Снимки: Община Петрич

Турнирът по футбол за Купата на кмета е традиционен и всяка година е част от проявите предхождащи празника на Петрич – 6-и май. Част е от спортния календар на общината за седма поредна година.

12 отбора се включват в издание 2017 г. Кметът на общината Димитър Бръчков поздрави участниците в турнира, подчертавайки, че интересът към проявата се запазва през годините. Официален гост на откриването на турнира беше и депутатът Георги Динев.

Отборите участващи бяха разпределени в три групи. Във всеки отбор има право да се включи само един футболист, играещ в "А", "Б" и "В" група на българското първенство.

Съгласно спуснатия от организаторите регламент първите два тима в 3-те групи продължават в директните елиминации на четвъртфиналите и полуфиналите.

Ще бъдат раздадени индивидуални награди с парична сума и статуетка в категориите „Най-добър вратар“, „Най-полезен състезател“, „Голмайстор“. Ще бъде определен и „Отбор на публиката“.

Първите четири отбора в крайното класиране ще получат парични награди, както следва: 800 лв., 400 лв., 250 лв. и 150 лв. Финалите ще се играят на трети май в зала „Арена Петрич”.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK