С басейн, шатра и хамаци протестират срещу Муса Палев в Благоевград

снимки: infomreja.bg

С басейн и два хамака в Благоевград подновиха протестите срещу областния управител Муса Палев.

Плажните аксесоари бяха разположени днес по обяд пред сградата на Областната управа пред погледа на смаяните държавни чиновници.

Разпъната е огромна бяла шатра, под чиято сянка протестиращите играят белот. На малка масичка до нея пък се събират подписи срещу назначаването на губернатора на Пиринско.

"До момента сме събрали близо 8 000 подписа. Оставаме тук, докато не падне правителството и Муса Палев не бъде сменен", категоричен бе Венцислав Кавазов, един от лидерите на протестите срещу кабинета "Орешарски".

Той подчерта, че Общината е дала съгласие за новата акция на недоволство. "Засега срокът е една седмица, но като изтече ще го подновим", добави Кавазов. Заедно с него под шатрата бяха и други познати лица от протестите в Благоевград - Илия Сивиков и Стоян Ников. 

Надуваемо басейнче с детски размери допринася за плажната обстановка пред Областната администрация. С него протестиращите ще се разхлаждат в летните горещини.

Малко след разполагането на новия плаж в центъра на града десетки малчугани захвърлиха велосипедите и окупираха двата хамака.

Ентусиазираните протестиращи се надяват да привлекат повече благоевградчани към каузата си. Всяка вечер на площад "Георги Измирлиев" ще бъдат организирани големи протести.

"Уведомиха ме за новия протест пред сградата. Готов съм да преговарям с хората и да чуя исканията им", коментира пред ИНФОМРЕЖА губернаторът Муса Палев, който след инцидента в рудник "Ораново" оглави кризисния щаб и през по-голямата част от работния си ден е в мината.

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Катран тютюнев13:57 - 30.07.2013
На нас се опъват жилите по тютюневите ниви а тези платени дембели са се опнали на сянка и ще свалят правителството и Муса Палев а когато се гласуваше вие на кой го подпирахте.Ще свалите това правителство за да се върне Боко и шайката му разбойници или го забравихте онова фашизоидно управление което си беше отпечатало и бюлетинките предварително ама за това не протестирате защото щеше да се фалшифицира нашия народния вот а не вашия на бандитите крадците и разбойниците калинките ченгетата възродителите и некадърниците топачите доносниците и мутрите.
шефа18:28 - 26.07.2013
защо не сте на работа бе хора не искам да ви обиждам ама така не става .че кой сте вие ами НИЕ къде сме гласували за тия ИЗБРАНИЦИ какво да правим да ва псуваме ли
NEVROKOP21:00 - 25.07.2013
кога ще махнете от снимките Ви това баничанско ГОВЕДО-от Бл-град,или както каза ТАТО-ТРЕБЕ СОПА,ГОЛЯМА СОПА,по цялата страна за тези НЕНОРМАЛНИЦИ,1-гласуват,2-не ви щем и 3-МАИНАТА ви и на протестиращи.
читател20:03 - 25.07.2013
Сивиков трупа "точки" там, белким някой го хареса за нещо, та да му бутне някой лев----на толкова много хора в града дължи пари, че би трябвало да се скрие вдън земя от срам.... ама де срам у безсрамника? Най-спокойно си харчи обезщетението от цигарената и все се плаче, че нямал пари и затова не си връща борчовете......мърша с мършите! Играе си мършата белот с приятелчетета си и мързеливо протестират, чакайки правителството да паднело.........клатело се и ще паднело, ама и на коча топките се клатят ама...........

FACEBOOK