За шеста поредна година кметът Камбитов връчва приза „Училище на годината“

Снимка: Община Благоевград

Кметът на община Благоевград, д-р Атанас Камбитов, за поредна година ще връчи приза „Училище на годината“.  И в това издание на церемонията две учебни заведения ще бъдат удостоени с отличието „Училище на годината 2019“.

Събитието ще се проведе в зала „Яворов“ на 23-ти май от 19.00 часа. В навечерието на Деня на славянската писменост и култура, шествие на знамената ще премине по главните улици в Благоевград, което ще тръгне от Съдебна палата в 18.30 часа.

След пристигане на знамената в залата, програмата продължава с предаването на знамето от миналогодишните победители на новите призьори. В залата, освен обявяването на училищата победители, ще бъдат наградени и дейци за приноса им в развитието на културата, образованието и науката в Благоевград.

Както всяка година и тази кметът д-р Атанас Камбитов ще даде специален прием за дейците на културата, образованието и науката. Той ще се проведе в същия ден  в зала “22 септември” от 21:00 часа.

През изминалата 2018 година победители в конкурса „Училище на годината“ бяха  III Основно училище „Димитър Талев“, VIII СУ „Арсений Костенцев“ и ПМГ „Акад. Сергей Корольов“.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK