С 264 852 лева асфалтират 8 улици в Кресна

Снимка: Община Кресна

Благоустрояват "Малешевска", "Моравска", Люти връх", "Даме Груев", "Огражден", "Отец Паисий", "Пирински бор" и "Ягода"

Броени дни делят живеещите на улиците "Малешевска", "Моравска", "Люти връх", "Даме Груев", "Огражден", "Отец Паисий", "Пирински бор" и "Ягода" в Кресна от значима промяна в техния стандарт и качество на живот. 

Поредното изпълнено обещание от кмета на общината, Николай Георгиев, е факт, благодарение на капиталов разход от общинския бюджет в размер на 264 852 лева. Така общият обем на бюджетните инвестиции в благоустрояване на улици ще надхвърли 850 хиляди лева.

"За мен е много важно община Кресна да продължава системно да инвестира в подобряването на местната инфраструктура и така да осигуряваме все по-високо качество на живот за моите съграждани. През изтеклата 2018 г. подменихме водопровода на изброените 8 улици и сега е време да завършим започнатото. Средствата и тогава бяха от капиталовите разходи на община Кресна", коментира градоначалникът Николай Георгиев.

"Важно е да се отбележи, че за разлика от предишното управление, настоящото общинско ръководство нито веднъж по време на своя мандат не си е позволило да асфалтира улици, където предварително не е подменена подземната инфраструктура", подчертават за пореден път от общинската администрация в Кресна.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK