С 2:0 Септември Симитли победи Пирин Гоце Делчев в контролна среща

Снимка: Септември Симитли

Септември (Симитли) победи Пирин (Гоце Делчев) в една от последните контролни срещи в през лятната подготовка на отбора. С 2:0 Септември се наложи над Пирин (Гоце Делчев) в мач, игран тази сутрин. 

През първата част на мача Септември (Симитли) изпусна да отбележи няколко чисти положения, които можеха да удвоят разликата в резултата. Лъчезар Дафков и Роберто Харалампиев направиха пропуски за симитличани. 

Головете паднаха във втората част на срещата, като в 55-ата минута с удар от границата на пенала Йоан Петров откри резултата за 0:1. В 70-ата минута след добре изпълнен фал от Стойко Иванов, юноша на Септември Боби Божинов пое добре топката  и вкара победния гол за симитличани. При резултат 2:0 Септември игра с повечето си юноши, а треньорското ръководство реши да гласува доверие на по-неопитните си играчи.

„Доволен съм от играта на по-неопитните, имаха добър игрови ритъм и се справиха добре с противника. Утре имаме важен мач с Кариана (Ерден) и там се надявам да постигнем добър резултат”, коментира старши треньорът Спас Стоименов.

Септември излиза утре, 30-и юли, в предпоследна контрола с Кариана (Ерден) от 18:30 часа на стадиона в град Банско. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK