РЗС: ГЕРБ се цепи и в Благоевград

Яне Янев, снимка: infomreja.bg

"Утре предстои да бъде елиминиран избраният от две поредни общински събрания на ГЕРБ кандидат за кмет на Благоевград Костадин Хаджигаев. Въпреки че бе номиниран с одобрението на над 80 % от активистите на партията в града, той няма да е кандидатът на ГЕРБ на предстоящите избори", твърдят от РЗС.

Лидерът на РЗС Яне Янев два пъти публично прогнозира, че Хаджигаев ще бъде отстранен от Цветан Цветанов, въпреки че се води приближен на Борисов. Този факт ще стане достояние утре, когато ГЕРБ вместо Хаджигаев, ще издигне Атанас Камбитов за кмет на Благоевград.

От утре ГЕРБ ще се разцепи и може да се очаква, че ще претърпи пълен крах на изборите в Благоевград, защото спуснатият с парашут от Цветанов кандидат не се ползва с одобрението на местната структура и дори активистите на ГЕРБ няма да гласуват за него.

"РЗС очаква всички разочаровани и трезвомислещи членове и симпатизанти на ГЕРБ от Благоевград да се присъединят към структурите на РЗС и както във Варна номинирахме авторитетния финансист и член на ГЕРБ Димо Стоев, така в Благоевград ще включим в листата за общински съветници членове на ГЕРБ, несъгласни с машинациите на централното ръководство на партията", информират от пресцентъра на РЗС.

Според Янев ГЕРБ и за местните избори продължава да действа като групировка и да си служи с измами, подмяна на вота на собствените си активисти и рекет над опонентите. "Политическият съвет на РЗС изказва специална благодарност на Цветан Цветанов и очаква да продължи да действа по този начин и в други райони на страната", се казва още в прессъобщение на партия "Ред, законност, справедливост".

 

КОМЕНТАРИ

бождовец21:05 - 15.08.2011
Ми нашиот козар не си погледне козарнико и козичките а е тръгнал да гледа чужди овчинки.Па отгор на това им е забрал гайлето на билюко дали ки стане на две или ки е един. Айде довагяй си на село при назе.
Гоце делчев18:23 - 15.08.2011
Цветанов да погледне и към Гоце Делчев докато е рано .
селянин18:22 - 15.08.2011
що не си гледаш че твоята партия е кухо политическо образование а си тръгнал да анализираш процесите в другите партии . Тов ти беше депутатството дори и ГЕРБ зда се цепи на хиляди парчета ти повече Яне няма да си депутат , свърши се тая хората напразно няма да дадат гласа си колкото и гласове да си купиш до парламента няма да стигнеш пъз за президент от РЗС дори и не мечтай . Участвате в кампанията само заради субсидията това е истината
Ани15:28 - 15.08.2011
Ти си ненормален бе ЯНЕ - СЕЛЯКО. ни ми прави прогнози за ГЕРБ в Благоевград, ние си знаем нещата и не си ти този който ще ги коментираш. И за сведение на глупаци като теб ГЕРБ в Благоевград няма да се разцепи и не си прави устата наши хора да се присъединяват към твоята маргинална партийка. Глей си работата и иди на психиатър.

FACEBOOK