РЗС: Доган не е Том Круз, но е гледал дълго HBO

Яне Янев, снимка: РЗС

"Както прогнозирахме, конгресът на ДПС трябваше да произведе нетрадиционна новина и вместо оттеглянето на Ахмед Доган от лидерския пост, станахме свидетели на режисирано меле на най-високата сцена на ДПС. Това бе една рискована, азиатски тип  ПР акция". Това се казва в позиция на партия "Ред, законност и справедливост" по повод днешния инцидент с лидера на ДПС.

"Не може да му се отрече на Доган, че е добър постановчик. През дългия си престой в сараите явно е гледал много филми по HBO и се опитва да имитира Том Круз. За всеки непредубеден анализатор е ясно, че това е постановка, която цели да заздрави редиците на ДПС и да бъде основен аргумент Доган да остане начело на партията. И тъй като удобният враг Атака вече не е дразнител и е в долна мъртва точка, то ДПС ще използва този фарс за сплотяване на електората си преди изборите", смятат още от партията на Яне Янев.

Според РЗС политическият арсенал на ДПС е окончателно изчерпан и е ясно, че електоратът на Доган се е свил до краен предел, но този нескопосан мини екшън филм няма да му помогне.

В своя позиция парламентарната група на ПП ГЕРБ категорично осъжда нападението над председателя на Движението за права и свободи Ахмед Доган. "Подобни действия са абсолютно неприемливи и антидемократични, особено по време на политически форум. Като демократична партия, приела изцяло европейските ценности и практики за свой приоритет, ПП ГЕРБ не приема за допустима нито една форма на насилие, не само срещу народен представител, но и срещу всеки български гражданин. За нас нападението срещу който и да е политик е опасност за демокрацията в страната ни", обявиха от ГЕРБ.

От управляващата партия очакват всички правоохранителни органи максимално бързо да разследват инцидента.

 

КОМЕНТАРИ

Анко23:11 - 19.01.2013
Гледах театрото на видео и се просълзих от смях! Няма да коментирам смехориите на Доган, но дано момчето не го отнесе сериозно. Знам нашата правораздавателна система, ама знае ли човек, може да се активират ненужно.
az ....23:10 - 19.01.2013
bravo Qne ti si velik v izkazvaniata samo taka pravo ti kume v cqrnite ochi smachkai gi tia korunpirani kopelenca...
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK