РЗС: Цветанов превзе Агенция „Митници” чрез свое протеже

снимка: РЗС

Назначението за заместник-шеф на Агенция „Митници” на досегашният директор на дирекция "Финансово разузнаване" в ДАНС Николай Алдимиров е лично кадрово решение на Цветан Цветанов. Алдимиров ще заема ресора на Антоний Странджев и по наши данни безпрекословно ще служи на Цветан Цветанов.

Това е поредният опит на милиционерско-мафиотския кръг около Цветанов да овладее контрабандните канали и така да си осигури сигурен финансов ресурс за купуване на гласове и цели избирателни комисии на предстоящите избори, коментират от централата на РЗС. Това  е и пореден епизод от сагата  Цветанов – Дянков, тъй като назначението се случва без благословията на министъра на финансите, въпреки официалната информация.

Днес Цветанов превзе Агенция „Митници” чрез свое протеже и на практика изцяло ще държи в зависимост Ваньо Танов, който остава само формален шеф без реални правомощия.

В близките седмици РЗС ще огласи пред обществото с повече данни  как през последните месеци тихата война Цветанов - Танов се е водила с тежки удари „под кръста”.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5