РЗС: Царете на имотните измами лъжат безцеремонно!

Снимка: РЗС

Цял мандат хората на Цветан Цветанов в Сандански лъжат и мажат за всичко, което ги питат в Общинския съвет представителите на РЗС. Така стана и тази сутрин. Кметът Котев нагло излъга, че вуйна му Фикинчева не е назначена от него. Това се казва в позиция на РЗС, изпратена до медиите.

"Прилагаме и протокол №4 от 16.09.2016 г., от който е видно, че Фикинчева е назначена по негово време, тъй като той е встъпил в длъжност ноември 2015 г. и чрез скалъпен конкурс я посочва за шеф на отдел местни данъци и такси, за да прикрива дължимите суми на роднинските хотели", заявяват от партията на Яне Янев.

Ето и останалата част от становището на РЗС по случая без редакторска намеса:

"Яне Янев няма нито първи, нито втори братовчед в общинската администрация и той би се радвал да разбере кой е този „братовчед“, особено ако бъде уволнен, тъй като Котев и екипът му съсипаха града и заслужават уволнение.

Идват най-светлите дни за всеки християнин, нека поискаме смирение и духовно уединение! Не искаме, особено тези дни, да обременяваме съзнанието на хората със сбъркания модел на управление. След празниците ще покажем факти и документи, след които и най-наглите ще спрат да се перчат".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK