Ръст на ловния туризъм отчита ДЛС „Дикчан”

снимка: infomreja.bg, архив

Атрактивен се оказва за 2013 година ловният туризъм за ловното стопанство в село Сатовча. Заявките на любителите от България и чужбина, които искат да ловуват в ловните територии на ДЛС „Дикчан” и държавните ловни стопанства у нас, се умножават значително след успешните презентации на световните ловни изложения.

Чужденците са проявили голям интерес към показаните на изложенията трофеи, сред които има и редки видове птици и дивеч, както и към подредените щандове на българските ловни стопанства, ловните стопанства със специализирана ловна техника и  предлагани перфектни условия за ловен туризъм, който с всяка изминала година става все по-атрактивен, сподели директорът на ДЛС „Дикчан” Пламен Поюков, който и тази година представи успешно България на световното ловно изложение в Гърция, Германия, Испания и др.

Ръководството на стопанството в Сатовча в последните месеци буквално е затрупано със заявки и резервации от ловци и групи от цял свят. Посетителите ще си тръгнат с ловни трофеи и незабравими спомени, коментира Пламен Поюков.

Той очаква 2013 година да бъде изключително силна за ловния туризъм, който основно носи приходите на ДЛС „Дикчан”.

Ловният туризъм, който осъществява от години в ловния си резерват ДЛС „ Дикчан” е платена екстра, включваща пълен пансион, ловно оборудване и техника, както и ловни инструктори- водачи и законно установени тарифи за отстрелване на дивеч и ценни трофеи.

 

снимка: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

ДО САТОВЧА17:44 - 18.04.2013
ЕХ МАРИЙКЕ, МАРИЙКЕ ЯВНО ИМА МНОГО ХОРА, КОИТО ТИ ЗАВИЖДАТ ДАЛИ ЗА ХУБОСТТА ТИ ДАЛИ ЗА ДВАТА ТЕКА НЕЗНАМ, НО ИМА ХОРА, КОИТО НЕ МОГАТ ЗА ЗАСПЯТ ОТ ЗЛОБА САМО КАТО СИ ПОМИСЛЯТ ЗА ТЕБ
САТОВЧА08:57 - 18.04.2013
АСАНЧО ЛИ СИ ИЛИ МАРИЙКА МЕЖДУ ДВА ТЕКА С АРБЕНКАТА ТОВА ЛИ УСПЯХТЕ САМО ДА ИЗМИСЛИТЕ ДАВАЙТЕ МОЖЕТЕ ПОВЕЧЕ КУРВЕНСКАТА ТИ ЕТИКА Е НА НИВО
интриганта23:11 - 17.04.2013
Ай да сложим за директор Тошко Гюров та да оправи работата
до Асанчо????23:08 - 17.04.2013
Ей Асанчо как успя да му ги преброиш не се ли запъна внякоя нула . Не те е срам .

FACEBOOK