В Дупница стартира кампанията „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“

Снимка: Infomreja.bg

Кампанията ще се проведе на 7. и 8. март от 10 часа на площад "Свобода"

На 7. и 8. март 2021 ще се проведе националната кампания „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми“ в 11 града в България. Ние от Ротаракт клубовете в страната, заедно с фондация „Искам бебе“ ще се опитаме да зарадваме с дарение, което ще бъде използвано за заплащането на инвитро процедурата на една двойка с репродуктивни проблеми от всеки град, в който ще се проведе кампанията, обявиха от Ротаракт клуб - Дупница.

По официални данни, двойките с репродуктивни проблеми в България са над 145 000. Смята се, че всяка шеста двойка има проблем със зачеването. През предходните две години, кампанията се проведе в градовете Велико Търново и Стара Загора и беше изключително успешна. Тази година тя ще се осъществи и в град Дупница, като печелившата двойка ще бъде изтеглена с жребий в присъствието на нотариус. Всеки, който би искал да се включи в кампанията ни, ще получи цвете в замяна на скромно дарение. Очаквайте представители на Ротаракт клуб Дупница след 10:00 часа на 7. и 8. март (неделя и понеделник), мястото е площад „Свобода“.

„Помогнете ни да донесем щастие, любов и семейна топлота в дома на едно семейство от нашия град, както и да информираме по-голям процент от обществото за този проблем, пред който, за съжаление, се изправят все повече хора!“, призоваха от Ротаракт клуб - Дупница.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK