Ръководството на ГЕРБ-Симитли обединено след среща със Савеклиева, оставки няма

Даниела Савеклиева, снимка: infomreja.bg, архив

Областният координатор на ГЕРБ Даниела Савеклиева се срещна днес с общинското ръководство на партията в Симитли по повод подадените оставки от четирима членове на местната организация в знак на несъгласие с работата на председателя им Георги Лунджов. 

Според Савеклиева създалото се напрежение в партийните редици в Симитли е заради нарушена комуникация, която след днешната среща е възстановена. Тя уточни, че партийното ръководство е дало заявка за активна и съвместна работа.

 „Имало е недоразумения, както във всяко едно добро семейство, но след днешната среща те са изгладени. В крайна сметка там, където всички мислят еднакво, значи никой не мисли. Днес всички проявиха разум и достойнство и ръководството на ГЕРБ-Симитли продължава работата си по-обединено, с воля и отговорност", коментира Савеклиева.

Тя обясни, че думата „оставка” в протокол от минало събрание е зле изтълкувана и е резултат на грешен прочит. "Депозирани оставки всъщност няма, уточнихме новия модел на работа, за да бъдат действията още по-ясни и прозрачни. Заедно продължаваме напред”, каза още коментира областният координатор Даниела Савеклиева.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK