Община Разлог представи "богатствата" си в Русия

Снимки: Община Разлог

На изложение бяха показани възможностите за туризъм в Разлог

Международно туристическо изложение „ОТДЫХ LEISURE 2019” в ЦВК "Экспоцентр", Москва, Русия е един най-мащабните форуми в Русия, който акцентира върху развитието на културния туризъм. Тази година изданието на форума се проведе в периода от 10 до 12 септември.

Над 50 изложители от България, Сърбия, Кипър, Испания, Тайланд, Китай, Египет и Танзания участваха в изложението, което дава възможност на изложителите да представят своите най-атрактивни и интересни дестинации за посещение.

Сред тях Община Разлог, с рекламни материали, представи красиви кътчета, места за развлечение и отдих. Част от презентацията включваше СПА туризма на село Баня, който се слави с над 75 минерални извора със средна температура на водата от 58 °C, които се използват предимно за балнеология, открити и закрити басейни, фестивалния и голф туризъм в град Разлог, включващ най-популярния Международен кукерски фестивал „Старчевата“ и най-голямото по рода си игрище от планински тип в България и не на последно място най-старата църква на Балканския полуостров „Св. св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат“.

В рамките на събитието се проведоха десетки мероприятия, които превърнаха някои от най-атрактивните места и представиха различни артистични прояви, възстановки, занаяти, презентации и творчески събития.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf