Румънец уби българин в Мадрид

Снимка: Infomreja.bg

54-годишен българин бе убит вчера в метростанция Moncloa, съобщава сайтът "Нова дума", позовавайки се на правоохранителните органи.

Според източници от полицията около 15.00 ч. жертвата – Валентин С., се изчаквала по ескалатора, спорейки с друг мъж. След това двамата започнали да се бият, българинът получил няколко удара и паднал на земята, а предполагаемият извършител избягал.

По-късно агентите от отдел „Убийства“ и от „Криминална полиция“ задържали румънски гражданин, заподозрян за смъртта на сънародника ни.

Съобщението, че в метростанцията има мъж в безсъзнание, е подадено следобед. Спешният медицински екип на Samur пристигнал на място и започнал да оказва първа помощ на Валентин. При първоначалния преглед не изглеждало да е получил смъртоносен удар.

Сърцето му обаче спряло и опитите за реанимация били безуспешни. Впоследствие е установено, че българинът е получил няколко удара по тялото си, които биха могли да провокират смъртта му. Докато преглеждала охранителните камери на метро Moncloa, полицията установила, че българинът е станал жертва на агресия, и веднага започнала разследване на случая, окачествен като убийство.

Малко след това е арестуван и предполагаемият извършител. Свидетели са потвърдили пред следователите, че двамата мъже – българинът и румънецът, са били обитатели на общински приют – алберге. /БГНЕС



 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK