Румен Томов: Благоевградски бизнесмен ще инвестира над 50 милиона евро в родния си град

Румен Томов, снимка: Личен архив

Умишлено не обявяваме броя на новите работни места, важно е само, че тази инвестиция ще се случи и ще се развива в Благоевград

Благоевградски бизнесмен ще инвестира над 50 милиона евро в родния си град. Това съобщи в профила си във Фейсбук независимият кандидат за кмет на община Благоевград, Румен Томов.

Всеки може да обещае виртуални инвестиции и хиляди нови работни места, аз просто ще ви покажа реални резултати и това, което успяхме за привлечем до момента, добавя Томов.

Собственикът на International Armored Group – Антон Стефов, е родом от Благоевград, завършил е „Машинно инженерство“ във ВМЕИ. Бил е преподавател в един от филиалите на ВМЕИ и научен сътрудник в Централния машиностроителен институт. Има и офицерско звание.

Работил е дълги години в Канада, където придобива опит като инженер в компания, която се занимава с бронировка, а това дава безценен опит и тласък на бизнеса,  който по-късно развива с огромен успех в Европа, Северна Америка и ОАЕ.

Сега Антон иска да инвестира над 50 млн. евро тук, в родния си град, и да осигури работа на много хора.

„Умишлено не искаме да обявяваме 500, 1000 или 2000 ще бъдат те, важно е само, че тази инвестиция ще се случи и ще се развива в Благоевград,  а резултатите сами ще покажат значимостта ѝ.

Благодаря на Антон Стефов за решението му да реализира тази инвестиция тук! Благодаря му и за отношението и подкрепата,  която ми засвидетелства, и вярвам,  че заедно ще постигнем много за доброто на Благоевград!“, коментира още кандидатът за кмет на община Благоевград, Румен Томов.

 

КОМЕНТАРИ

А дано ама, надали...11:50 - 19.06.2021
Много шум за нищо...
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK