Румен Стоянов и подчинените му безработни направиха равен

снимка: infomreja.bg, архив

Отборът от безработни футболисти начело с новия треньор на Марек Румен Стоянов направи равен 1:1 с тима на Сливнишки герой. Двете формации се срещнаха в контрола на стадиона в Сливница.

Гостите започнаха активно и в 8-ата минута Росен Каптиев стреля от разстояние, но вратарят Янко Димитров отрази. 10-ина минути по-късно и Зайков пробва късмета си, но Димитров отново бе на мястото си.

През второто полувреме мачът стана още по-открит, като се заредиха атаки и към двете врати. Така се стигна до 67-ата минута, когато тимът на Сливнишки герой поведе в резултата с майсторско изпълнение на Мариан Хаджиев – 1:0.

Малко преди края обаче символичните гости стигнаха до равенство, като точен от дузпа бе Владимир Каптиев, оформяйки крайното 1:1.

За отбора на безработните футболисти игра и нигерийският голмайстор на Марек Екундайо Джаейоба, както и бившият нападател на дупничани Борислав Кралев. За играчите, останали без договори, в събота предстои тристранен турнир с братята им по съдба от Гърция и Сърбия, който ще се проведе в София.

Наставникът Румен Стоянов пък официално ще поеме Марек в понеделник, като не е изключено някои от безработните футболисти да акостират с него на “Бончук”.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK