Румен Арнаудов поема втори мандат като лидер на ГЕРБ - Сатовча

Снимка: Личен архив

Досегашният председател на общинската структура на ГЕРБ  – Сатовча, Румен Арнаудов получи доверието на съпартийците си, които тази вечер на проведеното отчетно изборно събрание го преизбраха с мнозинство на председателския пост за втори мандат.

Нова млада смяна бе избрана в ръководството на общинската структура на ГЕРБ в община Сатовча, сред които са директора на СУ „Св. св. Кирил и Методий“ - Джеват Дунчев, Гюлтен Зейнев от Вълкосел, автоинструктор по професия и общински съветник от ГЕРБ в ОбС - Сатовча, Венцислав Шишманов - кмет на село Туховища, Михаил Парпелов – бизнесмен от село Слащен, Венцислав Манов от село Плетена - бизнесмен и общински съветник от ГЕРБ в ОбС - Сатовча.  

С мнозинство събранието избра и своя организационен секретар доктор Ани Моллова от село Кочан.

Повече от 60 членове на ГЕРБ от община Сатовча тази вечер присъстваха на отчетно изборното събрание и отчетоха, че то е преминоло в спокойна и конструктивна обстановка.

Според регламента на провеждащите се в област Благоевград отчетно изборни събрания, пред присъстващите в залата членове старият нов общински координатор - Румен Арнаудов, направи пореден отчет за изминалия си мандат като отчете постигнатите добри резултати повреме на местните и парламентарните избори в един от бастионите на ДПС, а именно община Сатовча.   

Румен Арнаудов отчете и немалкото свършена работа от кметовете и общинските съветници от ГЕРБ в общината по отношение на училища, инфраструктура и решаване на лични проблеми на хора в затруднено положение.

Най-важното, което бе отчетено на проведеното изборно събрание бе фактът, че в общинската структура са преодолени всякакъв вид противоречия и противопоставяния и се работи далеч по-спокойно и по-екипно от предишните години.

Близо два часа членовете на ГЕРБ дебатираха като отчетоха грешки и набелязаха нови планове за и стратегии за бъдещата си работа.  Коментирани бяха и евентуални кандидатури за кметове и общински съветници за чукащите на вратата местни, а след това и парламентарни избори.

Накрая всички се поздравиха за избора на новия стар координатор и избраното ръководството.  

 

КОМЕНТАРИ

Коментарите са забранени за тази статия.

FACEBOOK