Росен Соленков от ГЕРБ-Гърмен оглави комисията за подбор на кандидати за съдебни заседатели в Окръжен съд – Благоевград

Росен Соленков /вдясно на снимката/, Infomreja.bg

Старейшината от ПП ГЕРБ в Общинския съвет в Гърмен, Росен Соленков, оглави временната петчленна комисия за приемане на документите и подбора на кандидатите за съдебни заседатели в Окръжния съд в Благоевград от община Гърмен. 

Старши учителят Соленков е най- възрастният общински съветник в местния парламент, който като такъв откри и първата тържествена сесия на ОбС-Гърмен след местните избори през 2015 г.

Рифат Ходжа, Ибрахим Мутаджиков, Владислав Качариев и Хамид Юсниев са избраните от общинските съветници в Гърмен членове на временната комисия, която е с правомощия да разглежда документите, подадени от кандидатите и да допуска до етап изслушване отговарящите на изискванията. 

Временната комисия в е избрана във връзка с изтичане мандата на досегашните съдебни заседатели в Окръжния съд от община Гърмен. 

Комисията вече започна приема на документите на кандидатите, които се приемат от 1-ви до 31-ви юли. 

Списъкът на допуснатите до участие кандидати, заедно с техните автобиографии, мотивационни писма, препоръки и документ за извършени проверки по реда на Закона за достъп и разкриване на документите, за обявяване на принадлежност към Държавна сигурност и разузнавателните служби на БНА, ако са родени преди 16 юли 1973 г., ще бъдат публикувани на интернет страницата на община Гърмен, 14 дни преди датата на изслушването.

Изискванията към кандидатите за съдебни заседатели в Окръжния съд в Благоевград са да са с квалификация в областта на педагогиката, психологията и социалните дейности. 

 

КОМЕНТАРИ

готови ли са куфарчетата Минке?11:39 - 06.07.2017
Бедна й е фантазията на този орангутан наречен Минка, какво я чака когато няма да е кмет.......
Опатил от минка11:04 - 05.07.2017
Леле, леле, Минка лесно не се побеждава, тя пак ще извади милиона, отделно пак ще заплашва зависимите от нея кой с уволнение, кой с нещо друго, парите и властта са у нея, хич няма да е лесно
Ром17:48 - 04.07.2017
Майко, майко като дойдоха ония с джиповете но знаеме че това са минкините мутри ние не искахме да гласуваме, ама те ни кихаха по250лв на човек. Уха къде ние сме видели толкова пари, ми като сме цигани цялата махала ги взехме да е жива минка тя па ша даде
Дъбница17:38 - 04.07.2017
МАЛЛЕЕ НА ПРЕДИШНИТЕ ИЗБОРИ НА МОЕТО СЕМЕЙСТВО МИНКИНИТЕ ХОРА ЯКО НИ ОБЛАЖИХА ХАЛЛАЛ ИМ ВЯРА, ПАК ЩЕ ЧАКАМЕ

FACEBOOK