Росен Раденков: Честит 9. септември! Нека бъдем здрави, силни, обединени и в бъдеще!

Уважаеми колеги съидейници,

 Уважаеми членове и симпатизанти на нашата партия,

Отговорността на годишнината на Деветосептемврийското въстание не е просто една демонстрация на отговорност към истината за девети септември, но също така е политически съдържателен акт, чрез който БСП се противопоставя на съвременните прояви на фашизъм, расизъм и авторитарно управление.

Този ден идва в съзвучие със 74-годишнината от деветосептемврийската революция, идва, за да покаже за силата и единството на столетницата, която устоя и в мракобесие, и в бури.

Нека днес силно си стиснем ръцете и се поздравим за нашата твърдост и последователност!

Днес, 9. септември - ден, донесъл едно от най-достойните събития в България за нейното развитие нека не се забравя, че тази дългоочаквана революция е акт на дългогодишни усилия на борба, с цената на много жертви и лишения.

Този ден откри пътя към  възраждането на изстрадалия български народ. Бяха реализиране идеите на Ботев и Левски и се постигна огромен скок в икономиката , строителството, културното и цялостното  развитие на България. Нека не забравяме какво се случи след 10 ноември 1989 г.-разруха, разграбване и унищожение на собствеността на българският народ.

Нека ни е честита годишнината, нека бъдем здрави, силни, обединени и в бъдеще!

 

Росен Раденков

Председател на ОБС на БСП Кюстендил

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK