Рок училище и театрален курс за малчуганите в Кюстендил

Снимки: ОДК - Кюстендил

Продължават заниманията от художествено-творческия модул на Програмата за лятна работа на Обединен детски комплекс „Детско лято 2015“.

В рок-училище за китаристи тази година се обучават пет деца от 2 до 5 клас, като всички са начинаещи. Под ръководството на директора на комплекса Бойко Малинов малките китаристи се запознаха с историята на рока, вече могат да импровизират в рамките на минорната пентатоника върху зададена хармония. Почти всички ще продължат заниманията през новата учебна година.

За пета поредна година актрисата Ани Кръстева заедно с малките любители на театралното изкуство пътешестват из вълшебния свят на театъра. През това лято участниците в театралния курс са 27 на възраст от 6 до 15 години. Тук са деца, които участват от 2011 година – Катерина, Илияна, Росен. За поредна година в курса се включват Зорница, Любов-Мария, Георги, Стела...

Както и през предходните години, курсът ще завърши със спектакъл – пиеса, подготвена от малките сценаристи, режисьори и актьори с помощта на Ани Кръстева.

На 21 август от 18 часа в голямата зала в ОДК децата ще представят „Морско дъно“ – едно вълнуващо пътешествие във вълшебния свят на детските мечти.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK