„Рок Разлог 2012” събира за втора година рокаджии под открито небе.

снимки: Община Разлог

„Рок Разлог 2012” събира за втора поредна година феновете на рок музиката под открито небе. Уикеда, Обратен ефект, Светльо Хиподилски & The Legends, Акустик Бийтълс Проджект са част от програмата на музикалния фестивал, които ще се проведе на 7 и 8 септември на площада в Разлог. Организатор на феста е Община Разлог.

Момчетата от Уикеда, чийто музикален стил е хибрид от рок, ска и пънк, ще радват феновете си с едни от най-популярните им парчета, сред които „А ние с Боби двамата пием кафе“. Дони, Коцето-Калки, китаристът на Б.Т.Р. Славчо Николов и Венко Поромански - бившия барабанист на група „Те" ще се качат на сцената на „Рок Разлог” като Акустик Бийтълс Проджект. Четворката ще отведе Разлог в света на легендите „Бийтълс" и техните вечни хитове.

„Амбицията ни е фестивалът „Рок Разлог” да се превърне в традиция и като време, и като пространство на стойностната българска музика, на нейните създатели и изпълнители. Силният старт на музикалния фестивал „Рок Разлог” през 2011г. предпостави и гарантира провеждането му и през 2012 г.”, коментира кметът на Разлог инж. Красимир Герчев.

През 2011 година в рамките на „Рок Разлог”, два дни пяха и свириха рок- легендите Сигнал и Б.Т.Р, като до тях застанаха Васко Кръпката, Милена Славова. „Рок Разлог” даде сцена за изява и  на младите български рок изпълнители - No Frames,Силует, Магистри, G Rock.

 

 

снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK