Рок концерт в Гоце Делчев по случай 6 септември

снимки: infomreja.bg, архив

Рок концерт организира Община Гоце Делчев по повод 128 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия.

Концертът е обявен за 5 септември 2013 г. /четвъртък/, от 19.00 часа в беседката на Градския парк. Участие ще вземат група DASS - гр. Хаджидимово и група „Savage Ravage” от София. Община Гоце Делчев кани жителите на Гоце Делчев и региона да празнуват заедно официалния български празник.

Това е вторият рок концерт, който организира община Гоце Делчев  в живописния си парк и екзотичната ротонда в него. Миналата година по случай 109-ата годишнина от Илинденско–Преображенското въстание наред с многото инициативи  администрацията специално за многото фенове на рока  организира концерт,  на който няколко поколения рокаджии от Гоце Делчев и региона куфяха до полунощ.

Рок динозаврите от хаджидимовската група „DASS” буквално взривиха настроението на множеството си почитатели които ще имат удоволствието и тази година да се вихрят на фона на изпълненията им на 5-ти септември . „Още подобни концерти на откритата сцена ще чакаме да бъдат организирани от община Гоце Делчев. Регионът ни изобилства от музикални таланти и нищо не пречи всички да ни подарят по един концерт за разчупване на сивото ежедневие и стреса“, си пожелаха миналата година неврокопските рокаджии след преживените емоции, което желание общинарите изпълняват отново тази година.

 

снимки: infomreja.bg, архив
снимки: infomreja.bg, архив

КОМЕНТАРИ

4ako07:55 - 31.08.2013
minalata godina mi haresaha i dvete grupi osobeno grupa dass
CHICAGO06:17 - 31.08.2013
А КАКВО СТАНА С ТОЛКОВА ДОБРИТЕ НЕВРОКОПСКИ ГРУПИ,жостовалии ДА ВИ ВЕСЕЛЯТ,ДО ТУК ЛИ СТИГНАХТЕ???
petko22:56 - 30.08.2013
nikomu neizvestni geroi posredsvenost i bezvkusica imame blestiachti kitaristi kade sa
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK