Великденско настроение завладя община Струмяни

Снимки: Община Струмяни

В предпразнична великденска надпревара децата от община Струмяни се включиха в инициативата „Великденско настроение“ и боядисаха пъстри и весели яйца на площада в с. Микрево.

В конкурсите за „Най-красиво нарисувано великденско яйце“, „Най-здраво великденско яйце“ и „Най-красива декорация" децата се справиха отлично и получиха грамоти и лакомства от името на кмета на Община Струмяни Емил Илиев и Лиляна Велкова - директор на СОУ „Св. Паисий Хилендарски“.

На празничната и пъстра великденска изложба от сувенири, декорации и обредни хлябове своите майсторски изделия показаха представителите на читалищата в община Струмяни, пенсионерските клубове, ОДЗ „Патиланци“ и СОУ „Св. Паисий Хилендарски“. 

Под прекрасната музика на гостуващ мандолинен оркестър жителите и гостите на село Микрево се заредиха с празнично настроение. Кулминацията на деня бе прекрасното и весело пролетно тържество „От Благовец до Великден“, което малчуганите от ОДЗ „Патиланци“, заедно със своите учителки, подариха на цялата общественост. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK