Домът за пълнолетни лица с физически проблеми в Долно Драглище отпразнува 55-годишен юбилей

Снимки: Община Разлог

Потребителите на Дома за пълнолетни лица с физически проблеми „Св. Пантелеймон" в село Долно Драглище отпразнува своя 55-и юбилей с тържествена програма.

Тържеството бе уважено от заместник-кмета на община Разлог, инж. Венцислав Гърменов, председателя на Общински съвет-Разлог, д-р Мария Копанарова, народния представител д-р Емил Тончев, общински съветници, кметове на населени места и ръководители на социални учреждения, които отправиха приветствие към потребителите и служителите на дома.

Гости на събитието бяха и потребителите на Защитено жилище - Банко, Център за настаняване от семеен тип и Дом за стари хора - Гоце Делчев, и Дом за възрастни с физически увреждания - Кюстендил.

За доброто настроение на празнуващите се погрижиха децата от читалище „Просвета“ - с. Баня, и Наташа Пешина, а потребителите на дома бяха подготвили специална програма с песни и танци.

„Всички хора искат да бъдат силни, но не знаят, че за да бъдат силни, първо трябва да бъдат добри“ – с тези думи словото си завърши директорът на Дома за пълнолетни лица с физически проблеми "Св. Пантелеймон" – Лилия Алтънина.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK