Атрактивна презентация за здравословния начин на хранене представиха десетокласници от ПМГ в Гоце Делчев

Снимки: ПМГ

Десетокласници от 10 „А“ клас при ПМГ „Яне Сандански“ в Гоце Делчев презентираха своя проект „Здравословен начин на хранене“ пред родители и гости на събитието, което се проведе във фоаето на гимназията на третият етаж.

Иновативната паралелка бе разделена на 6 екипа, като в предварителната подготовка бяха включени и учебните предмети биология, физика, химия, информатика, история.

Всеки от участниците бе с индивидуални задачи, в които учениците търсеха, изследваха, анкетираха, изработваха и накрая завършиха с междинен продукт.

При представянето на интересния си проект екипите проявиха завидна креативност, неповторимост и оригиналност.

Присъстващите родители, учители и гости видяха на живо атрактивна презентация за вредните и полезните храни, участваха и се забавляваха в играта „Стани богат“ заедно със своите деца, научиха за хранителното меню на техните предци, изчислиха дневния си калориен прием и разбраха какъв е статусът на теглото и получиха хранителен плакат, изработен като краен продукт на целия проект.

Царящата атмосфера по време на представянето във фоайето на третия етаж в училището бе топла, забавна и изключително удовлетворяваща за учениците и техните родители.

 

КОМЕНТАРИ

Анонимен16:34 - 18.06.2018
Ядете за да живеете, ама май много си похапвате.
Аз15:24 - 18.06.2018
Здравословно хранене, а на снимките има бая якички.
Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK