Рикша с трибагреник впечатлява из кюстендилските улици

Снимка: Infomreja.bg

Рикша с трибагреник впечатлява гости и местни жители с присъствието си в празничните дни из кюстендилските улици.

Рикшата се управлява от 71-годишния шофьор по професия и бивш автомобилен състезател Владо Лозанов. Самият той сподели за ИНФОМЕЖА, че има рикшата от около година, а идеята за нейното създаване е свързана със съпругата му Райна Лозанова, която след претърпяна операция е имала затруднения с придвижването.

"Реших да направя рикшата, за да мога с нея да возя съпругата си и по този начин да улесня придвижването й", обясни Владо Лозанов.

Моделът е взаимстван, а за направата е бил необходим цял месец, като Владо Лозанов сърдечно благодари за помощта по изработката, оказана му от неговия добър приятел Ленчо Расийски.

Освен съпругата си, Владо вози в рикшата свои приятели, а хората, които го срещат из улиците на Кюстендил, му се радват и го снимат. Впечатление прави и трибагреникът, който е част от цялата атмосфера, и за който Владо споделя, че е поставен от чувство на патриотизъм.

"Има хора, които ме спират и ми споделят, че рикшата е атрактивна и създава настроение, което ми носи много позитивизъм и ме кара да се усмихвам", каза още за ИНФОМРЕЖА Владо Лозанов.

 

Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

яяя16:37 - 20.04.2017
Какво по красиво от изнемогващ пенисонер да вози здрави хора за да изкара някой лев щото пенсията му стига евам за тока.В кои страни има рикши- управлявани от пенсионери сами си отговорете..........................прост народ
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK