Ревизоро: Да не наритваме Дани Кирилов

Снимка: Infomreja.bg

На Рилските езера държавата липсва

За Емил Димитров оставката на правосъдния министър Даниел Кирилов е изненада. Аз го харесвам, посочи еко министърът. Обединените патриоти едва ли ще приемат оставката на правосъдния министър, нямало мотиви за нея.

Жал ми е така да го наритваме... За мен никой няма да плаче, за Дани Кирилов все някой ще плаче, коментира още Ревизоро.

Общини дават питейна вода за промишлени нужда, стана ясно от думите на екоминистъра. Някои общини поемат ангажимент да решат проблема с водата за промишлеността, други, като Шумен, не правят нищо. Осигурихме пари, а те нищо не правят с тях, критикува Ревизоро.

Голяма част от проблемите със сушата обаче е в компетенциите на МРРБ, според Димитров. Според него го атакуват, защото бил от малкия коалиционен партньор. Телефонът на Дядо Боже дето му се моля "дай дъжд тук, дай дъжд там" го имам от тази година, а сушата е от три години, изтъкна министърът. Ревизоро вижда много случайности в безводието, но и други причини. Ще се спират ВЕЦ-ове, стана ясно от думите на министъра.

Перник от години не си плаща водата. Дългът за вода на общината е около 1 милион лева. Оказва се, че водата на Тунджа отивала в Марица.

Прави се списък на ай-опасните пестициди, за да бъдат унищожени. В България няма да се изгарят опасни отпадъци, това ще става в чужбина.

На Рилските езера държавата липсва, отсече Ревизоро./news.bg/

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK