Решено: Нефтохимик – Пирин ГД в Нова Загора

снимка: infomreja.bg, архив

СТК на БФС реши на свое заседание срещата реванш от 1/8 финалите за купата на България - между отборите на ПФК „Нефтохимик 1962” Бс  и ПФК „Пирин” Гоце Делчев да се проведе по програма на 16.12 /неделя/ от 13.00 часа на стадион „Градски” в гр. Нова Загора.

В Бургас вече обявиха организирането на екскурзия за феновете на бургазлии до стадиона на тима от Югоизточната „В“ група, за да подкрепят своите по пътя към отстраняването на неврокопчани, каквато амбиция афишира водачът в "Б" група.

В същото време от управата на гоцеделчевци показаха твърда позиция по отношение на стадиона домакин и обявиха, че ще спазят до последно наредбите на БФС, ПФЛ, ФИФА и УЕФА, които повеляват мачовете за Купата да се играят на лицензирани стадиони.

Стадионът на Загорец обаче няма такъв, но според БФС на него могат да се играят двубой от турнира за купата. Както е известно, Нефтохимик е лишен от домакинство заради изцепките на феновете му по време на мача срещу Спартак (Пл), когато навлязоха на терена.

Предвид тяхната агресивност и афишираните очаквания за солиден брой техни привърженици, които се очакват, стадионът на Загорец е напълно неприложим, но не така мислят ръководните кадри в родния футбол.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK