Решават за състава на Б група на 20 юли

снимка: infomreja.bg, архив

Заседанието на Изпълкома, което трябва да реши с колко отбора ще бъде обединената група, ще се проведе на 20 юли. Ръководният орган на БФС трябваше да се събере на 6 юли, но от вчера е насрочена нова дата, или две седмици по-късно.

Част от членовете на Изпълкома мотивира това решение с даването на повече време за “висящите’’ с леценз отбори. Един от тях е Спортист Своге, който до края на седмицата ще започне подготовка.

Същото важи и за Нефтохимик, но тимът от Бургас има време до 20 юли да оправи документацията си. Новите членове на "Б" група - Пирин (Разлог), Раковски, Спартак (Плевен) и Шумен нямат проблеми с лиценза, тъй като нямат задължения. При тях проблемът е в стадионите.

Най-тревожно е състоянието на базите на отборите на Спартак (Плевен) и Шумен. Стадионите там почти сигурно няма да получат лиценз, ако не изпълнят предписанията на Лицензионната комисия до 30 юли. Положението със стадиона в Разлог е по-добро.

Там и в момента текат ремонтни дейности и Пирин (Разлог) няма да има проблем да играе домакинските си мачове на него.

Отлагането на заседанието на Изпълкома, продължава да държи в неизвестност тимовете, които се надяват на място в Б група, по административен път. Един от тях е ОФК Пирин.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK