Ремонтни дейности налагат спиране на водата в Дупница

Снимка: Infomreja.bg

Водоснабдяване и канализация–Дупница” ЕООД уведомява своите потребители, че на 11. и 12. октомври (четвъртък и петък) от 09.00ч. до 20.00ч. поради извършване на ремонтни дейности на ул. "Венелин" ще бъде спряно водоподаването в участъка по ул. "Венелин" от ул. "22 Януари" до ул. "Димчо Дебелянов" и ул. "Св.Георги", ул. "III Гв. полк" и прилежащите им преки.

Ремонтните дейности са свързани с полагането на нов, близо 1 километър водопровод по „Венелин“, тъй като впоследствие ще бъде цялостно преасфалтирана и изградени пешеходни тротоари по „Интегриран градски транспорт“.

„Не случайно отрязъка от спиране на водоподаването е за по-дълъг период през деня, тъй като намеренията са ни да приключим по-бързо и да спестим дискомфорта на живущите в района.

Ще бъдат поставени указателни табели за ремонтните дейности и призовавам за малко търпение у живущите и най-вече от шофьорите. Ще уведомяваме своевременно за участъците по трасето, където ще се спира водата“, коментира Управителят на ВиК Илия Илиев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK