ВиК - Благоевград, подменя водопроводна мрежа в общините Разлог и Белица

Снимки: ВиК

Стартираха и ремонти в Крупник

Екипи на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград, работят по подмяна на водопроводна мрежа на улица „Братя Кулини“ в Разлог.

Дължината на участъка, по който се извършват ремонтните дейности, е 165 м. В момента на място старите амортизирани тръби се заменят с нови полиетиленови тръби, a диаметърът им е 160 мм.

Подменя се и част от водопроводната мрежа в село Дагоново, община Белица. Трасето, по което се работи, е с дължина 250 м. Там се полагат нови PE тръби с диаметър 90 мм.

ВиК-Благоевград, полагат нова водопроводна мрежа по ул. „Свобода“ в областния център.

В момента, в участък от улицата с дължина около 500 м., старите тръби се подменят с нови полиетиленови тръби с диаметър 110 мм.

Стартираха и дейностите по смяна на водопровод на ул. „Кресненско въстание“ в село Крупник, община Симитли. Предстои амортизираната мрежа да бъде подменена, като на място ще бъдат положени нови PE тръби.

Участъкът, в който ще бъдат извършени СМР е с дължина около 460 м.

Изпълняваните обекти са част от Инвестиционната програма на „Водоснабдяване и канализация“ ЕООД – Благоевград за 2020 г., а целта е повишаване на качеството на услугите, достигащи до крайния потребител.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK