5 фирми в надпревара да ремонтират улиците в община Дупница

Снимки: Община Дупница

Общата стойност на поръчката е 2 500 000 лв.

Офертите на фирмите, кандидатствали в обществената поръчка за текущ ремонт на уличната мрежа в община Дупница, бяха отворени в открито заседание днес от комисия с председател зам.-кметът Крум Милев. Общата стойност на поръчката е 2 500 000 лева и е за периода 2020-2022 година, разделена на три обособени позиции.

Първата  е за текущ ремонт на вътрешната улична мрежа в града с прогнозната стойност 1 750 000 лева. Фирмите, които кандидатстват по тази позиция са 4 – "Инфракорект строй" ЕООД, "Щрабаг" ЕАД, "Мегаинвест-холд" ЕООД и "Благоуйстройствени строежи".

Същите 4 фирми кандидатстват и по втората обособена позиция - за текущ ремонт на вътрешната улична мрежа в селата от общината, с прогнозна стойност 600 000 лева.

Фирма "Меридиан" ЕООД пък е единствената, която кандидатства по последната обособена позиция - за текущ ремонт на четвъртокласната пътна мрежа, на стойност 150 000 лева без ДДС за целия 3-годишен период.

Предвижда се предимно изкърпване на дупки, на места асфалтиране и цялостно преасфалтиране. Комисията ще разгледа техническите предложения и ще излезе в срок с дата и час за отваряне на ценови оферти.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK