Ремонтират ПГ по икономика и мениджмънт в Кюстендил за 530 000 лева

Пламен Александров – зам.-директор по административно стопанската дейност в ПГ по икономика и мениджмънт, снимка: Infomreja.bg

Сградата на ПГ по икономика и мениджмънт – Кюстендил ще бъде ремонтирана с пари от ОП „Региони в растеж“ на стойност 530 000 лева, които се отпускат за развитие на професионалното образование в България.

Класирането е по точкова система за брой ученици и успех, а гимназията бе единствената от община Кюстендил, избрана и одобрена за отпускане на средства. Предвижда се досаниране на корпуса – санитарни помещения на ученици, столовата и физкултурния салон.

„Ще бъде направен цялостен вътрешен ремонт на физкултурния салон, предвидено е изграждане на актова зала за 300 посетители, ще бъде направена цялостна подмяна на тротоарните плочки в целия двор, както и подмяна на подовата настилка в учебните кабинети. Осветлинието ще бъде сменено със съвременно - лед. Ще бъде изградена нова мълниезащита, както и нова пожарогасителна инсталация“, каза за ИНФОМРЕЖА Пламен Александров – зам.-директор по административно стопанската дейност в ПГ по икономика и мениджмънт.

 

ПГ по икономика и мениджмънт - Кюстендил, снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK