Ремонтират детска градина в Гоце Делчев с европари

снимка: infomreja.bg, архив

Община Гоце Делчев спечели финансиране в размер на 458 507 евро за реализиране на нов проект за подобряване на енергийната ефективност и основен ремонт на детска градина “Детелина“, съобщи кметът Владимир Москов.

Проектът се финансира по програма „Трансгранично сътрудничество България – Македония” и ще се изпълнява в партньорство с македонската община Делчево.

Предвижда се саниране сградата на детското заведение, подмяна на отоплителната инсталация, купуване на нов котел за екогорива, монтиране на 10 слънчеви колектори, както и подмяна на старата дограма.  

Срокът на реализация на проекта е 24 месеца. Предстои до месец да бъде проведен конкурс за избор на изпълнител на обществената поръчка.

КОМЕНТАРИ

до Тони21:35 - 10.05.2012
Тони , търговете са били винаги открити ние журналистите присъстваме при отварянето на офертите но какво от това . Гледаме но комисията решава така че все едно дали гледаш или не .
Тони е!15:19 - 10.05.2012
Моята детска градина, нека всяка една да спечели такъв конкурс, а най важното е тези средства да се използват пълноценно, и нека най-добрата фирма спечели. Но за да е честно всичко най-добре да спечелят 3 фирми които да правят различни работи, няма ли кой да покаже на живо един реален търг. Поканете ме да гледам поне! [email protected]
Код за сигурност, въведете кода 3ax

FACEBOOK