Започва ремонтът на центъра в Симитли, ще струва 2 милиона

Снимка: Община Симитли

Кметът на Симитли Апостол Апостолов даде символично начало на строително-монтажните дейности на площадното пространство на Симитли. Цялостна реконструкция на площада в град Симитли ще бъде извършена след спечелен от общината проект. Стойността е 2 милиона лева, а площадното пространство ще придобие съвсем нов облик.

Отец Спас отслужи водосвет за здраве и безпроблемно протичане на дейностите по проекта. След това бе направена и символичната копка пред сградата на Община Симитли.Часовникова кула в горния край на площада е сред придобивките, които ще имат симитличани. Тази година заради ремонта на центъра празникът ще се проведе на обновения ни градски стадион „Септември”.

Ще се изградят водни каскади, беседки, пейки, фонтани, ще се направи и голяма сцена, която ще е покрита и ще се оборудва със специални светлинни ефекти. Настилката на цялото площадно пространство ще е от гранит. Изпълнението на този проект ще промени облика на центъра на града.

Успех на строителите и изпълнителите пожела кметът Апостолов, който заедно с изпълнителите на проекта, администрацията и граждани даде началото на един нов и красив площад.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK