Трима младежи ще започнат работа в Община Дупница по програма "Старт в кариерата"

Снимка: Infomreja.bg

Трима младежи ще започнат работа в Община Дупница по програма "Старт в кариерата", която се финансира от държавата. От началото на 2018 година, възможност да навлязат в професиите си ще имат завършили студенти, като отделите в които ще бъдат назначени за срок от 9 месеца са "Екология",

"Административно-информационно обслужване" и в правния отдел. Заплатите за целия период на договора се плащат от държавния бюджет. 
Общо 6-ма млади хора се явиха на интервюто пред комисия с председател зам.кметът Крум Милев.

Най-голям бе интересът към юридическия отдел на администрацията, за който кандидатите са 4-ма. За другите две позиции има по един кандидат. "Много приятно останахме изненади цялата комисия от представянето на тези младежи.

Личи си, че имат сериозна подготовка и ги очаква добро бъдеще. Да си призная честно, много сме затруднени от към избора, но до петък ще се произнесем. Оптимист съм за младото поколение в Дупница, ако съдя по тези хора.

За всяка програма, която дава възможност да разкрие работни места и особено за млади хора в региона, знаете, че винаги кандидатстваме. Това е добър старт в бъдещите им професионални ангажименти", коментира Милев. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK