Четирима пострадали след 3 катастрофи край Благоевград и в Гоце Делчев

Снимка: Infomreja.bg

Три жени и мъж са потърпевшите след ПТП-тата

Поредица катастрофи са регистрирани през трите почивни дни в Югозапада.

Натовареният трафик в петък доведе до две ПТП-та по трасето Симитли – Благоевград.

Както ИНФОМРЕЖА съобщи – в 13,17 ч. платото в посока София бе затворено заради транспортно произшествие при тунел „Железница“, където шкода удари мазда заради неспазена дистанция.

Шкодата е управлявана от 28-годишна водачка от с. Левуново. Шофьорката буквално се натриса в лек автомобил „Мазда“ с 32-годишен водач от Пловдив.

При инцидента, с болки в главата и врата, е пострадала 33-годишна жена от с. Елешница, пътуваща в лекия автомобил „Мазда“, съобщават от МВР.

Пробите за наличие на алкохол в издишания въздух на водачите са отрицателни.

По-късно през деня – в 16,30 ч. край комплекс „Монца“, лек автомобил „Форд Транзит“ с 65-годишен водач от Благоевград, движейки се в посока към Благоевград, на дясна крива навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в лек автомобил „Опел Астра“ с 51-годишен водач от Петрич.

С болки в гърдите и бъбреците е пострадала 49-годиша пътничка от София.

На следващия ден вечерта е реализирано друго ПТП в Гоцеделчевско.

В 20:10 часа в Гоце Делчев лек автомобил „Пежо“ с 50-годишен водач от с. Буково, излизайки от паркинг на магазин, не пропуска и блъска лек автомобил „Рено Меган“ с 21-годишна водачка от с. Ново Лески.

При инцидента са пострадали водачът на лекия автомобил „Пежо“, който е с натъртване на гръден кош и охлузвания по тялото, и водачката на реното, която е с натъртвания и охлузвания по тялото.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK