Танцовата формация „Чeбурашка“ от Хаджидимово обра аплодисментите и на фестивала в Шишковци

Снимка: Личен архив

Танцов състав "Чебурашка", с дългогодишния си и прекрасен ръководител Любка Шопова към читалище "Яне Сандански"-Хаджидимово, е сред най-аплодираните участници в програмата на фестивала „Балканска черга“, който се провежда в кюстендилското село Шишковци. Хаджидимовските „чебурашки“ взеха участие във фестивала по покана на кмета на Шишковци и любезните домакини организатори на Седмия фестивал „Балканска черга“ заедно с участници и гости  от България, Македония, Сърбия и др.

Преди дни танциорките от Хаджидимово на Любка Шопова се предствиха отлично и на поредната им изява в Белица, където гостуваха на организираното събитие по покана на кмета на Радослав Ревански.  

„Танцьорките и аз самата се връщаме удовлетворени от всичкичките ни участия в страната и чужбина. Навсякъде ни посрещат топло и ни изпращат с бурни аплодисменти и покани за нови участия. Сега ни предстоят изяви в Турция, Гърция, Италия и Македония, усилено се готвим и за юбилейния патрон на СУ "Никола Вапцаров" в родния ни град Хаджидимово“, сподели за ИНФОМРЕЖА очарователната и амбициозна Любка Шопова. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK