Гърция отваря въздушната си граница с България от 27 май

Снимка: Infomreja.bg

Планувани полети от и за страната ни има в три последователни дни

Гърция обяви поетапно отваряне на въздушна граница от днес, 25 май. Планувани полети от и за България има на 27, 28 и 29 май.

На 27.05 са планирани 108 полета, от които 15 чуждестранни и 93 вътрешни. Страните на произход са Катар, Германия, Египет, Белгия, Кипър, България, Албания.

На 28.05 са планирани 85 полета - 11 чуждестранни и 74 вътрешни. Страните на произход са Кипър, Белгия, Германия, България.

На 29.05 ще има 108 полета - 16 чуждестранни и 92 вътрешни. Страните са Катар, Швейцария, Кипър, Белгия, Германия, България.

Ще бъдат извършени общо 658 полета седмично, 86 от които - чуждестранни.

Според мерките на атинското летище „Елфтериос Венизелос”, основани на инструкциите на националните здравни власти, щателното спазване на правилата за хигиена на ръцете, използването на маска, спазването на разстояние, внимателното почистване и дезинфекция, особено там, където има „контакт”, са основното условие за защита на пътниците и служителите.

Що се отнася до използването на маска, то е задължително от момента, в който пътникът влиза в летището. Поддръжката ѝ по време на престоя в аеропорта също е необходима. Тя трябва да бъде на лицето, докато пътниците се качват на борда и по време на полет.

Информация: Бойка Атанасовар, nova.bg

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK