Разследват опит за двойно убийство

снимки: infomreja.bg

Двама простреляни са намерени в близост до Спешния център в Дупница тази нощ, съобщиха от пресцентъра на Областната дирекция на МВР - Кюстендил. Ранени са 27-годишен мъж от с. Червен брег и 24-годишна жена от Дупница. Младият мъж е транспортиран в столична клиника с три огнестрелни рани и с опасност за живота. Жената е ранена в крака. Тя е настанена в дупнишката болница.

Двамата са докарани снощи в болницата в Дупница от млад мъж, който ги е оставил на входа на лечебното заведение и след това е избягал. Младата жена е признала, че са били на пикник в покрайнините на града. Не е пожелала да обясни след това какво се е случило.

"Раненото момиче отказва да ни съдейства. Днес работим по разпит на свидетели на инцидента. Все още нямаме яснота дали става въпрос за любовна история или за бракониерски инцидент", съобщи за Инфомрежа директорът на ОД МВР-Кюстендил комисар Джоглев.

Говорителката на полицейската дирекция Катя Табачка е с изключен телефон. РУП - Дупница работи по изясняване на сигнал за убийство на двамата ранени, които са криминално проявени.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK