46-годишна жена преби до смърт майка си в Хасково

Снимка: Infomreja.bg

Изхвърли трупа й, омотан в чаршаф на улицата

На 4.07.2020 г. в 03.47 ч. в РУ – Хасково, е получен сигнал за намерено в апартамент безжизнено тяло на 68-годишна жена от Хасково. Пристигналите на място полицейски и медицински екипи са констатирали смъртта на жената – тялото било увито в чаршаф и изнесено на улицата. Назначената аутопсия показала, че жената е починала от наранявания вследствие на нанесен преди три дни побой.  

По случая веднага било образувано досъдебно производство, а разследването по него започнало от криминалисти на ОДМВР-Хасково, под наблюдението на прокуратурата. В рамките на предприетите оперативни действия е извършен оглед на местопроизшествие, иззети са веществени доказателства, разпитани са свидетели, проведен е следствен експеримент , назначена е и съдебномедицинска експертиза.

Като заподозряна за извършеното престъпление, за срок до 24 часа била задържана дъщерята на жертвата. След привличането й в качеството на обвиняема, с постановление на наблюдаващия прокурор, на обвиняемата е постановено задържане до 72 часа.

Предстои Окръжна прокуратура-Хасково, да внесе искане в съда за вземане на мярка за неотклонение „задържане  под стража“ спрямо нея.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK