Разлог посрещна 36 младежи от 6 държави

Снимки: Община Разлог

Разлог посрещана 36 младежи от 6 държави в рамките на младежки обмен по проект „Активни доброволци - по-добри граждани”, организиран от сдружение „Алтернативи Интернешънъл” и финансиран от програма „Еразъм+”.

Младежи от България, Грузия, Молдова, Естония, Латвия и Азербайджан проведоха среща с евродепутата Андрей Новаков, народния представител Георг Георгиев и заместник-кмета на Разлог Иван Гюров. Всички те дискутираха с младежите темите за европейско гражданство, активната позиция на младите хора и тяхната роля за бъдещето на обединена Европа.

Младежкият обмен се провежда от 17 до 24 юли в село Баня. Целта на проекта „Активни доброволци - по-добри граждани” е да стимулира доброволчеството и активното гражданство на младите хора, както и да насърчи европейските ценности.

Сред очакваните резултати са постигане на междукултурен диалог, разбирателство и толерантност и осъзнаване важната роля на младите хора като европейски граждани.

Проектът се финансира от европейската програма „Еразъм+”, администрирана за България от Център за развитие на човешките ресурси.

 

Снимки: Община Разлог
Снимки: Община Разлог
Снимки: Община Разлог

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK