Разлог грейва празнично на Никулден

снимка: Община Разлог

В Разлог на 6 декември в 17:30 часа тържествено ще бъдат включи светлините на коледното дърво. Централният площад на туристическия град ще бъде празнично осветен от хиляди лампички и светещи гирлянди.

На коледното дърво и на 4-те по-малки елхи до него вече са поставени над 10 000 лампички, светещи топки и светещи гирлянди. По традиция и тази година общината няма да отреже елха, а ще украси жив 18-метров многогодишен бор.

Коледните светли ще покрият сградата на общинската администрация, празнично ще светят и улиците „Гоце Делчев”, „Стефан Стамболов” и „Шейново”. Тържественото включване на празничните светлини ще започне с музикална програма  и ще завърши с красиви фойерверки.

В планинската община за поредна година стартира кампанията "Дядо Коледа по домовете”. Безплатно, но чрез предварително записване, белобрадият старец ще посещава домовете на жителите на Разлог и ще разнася подаръци на децата. Всички желаещи могат да се запишат  до 19 декември в Многофункционалния младежки център – Разлог, като родителите предварително трябва да предадат подаръците за децата си.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK